(hoofdgerechten - vis)*
Fruits de Mer Bibelot |
€ | 21,90 |
Combinatie van tongfilet, zeebaars, zalm, calamares en garnalen bedekt met diverse sausen. | ||
Médaillions de Poissons |
€ | 20,90 |
Zalm, kabeljauw en roodbaars in een kreeftensaus. | ||
Crevettes Bibelot |
€ | 22,90 |
Gebakken grote garnalen en gegrilde mosselen bedekt met een vissaus. | ||
Dorade Grillée |
€ | 20,90 |
Gegrilde doradefilet met een zachte mosterdsaus. | ||
Sébaste à la Niçoise |
€ | 20,90 |
Gegrilde roodbaarsfilet met een saus van knoflook, ui, paprika, olijven, thijm, dragon, tomaat en witte wijn. | ||
Loup de Mer au beurre blanc |
€ | 20,90 |
Zeebaars in botersaus. | ||
Filet de Saumon à la Moutarde | € | 19,90 |
Zalmfilet met een zachte mosterdsaus. | ||
Al onze gerechten worden geserveerd met verse groenten, salade en pommes frites. | ||
*Prijzen onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen. |