Banner-Le-Bibelot-kreeft.jpg
HUISWIJN
SAUVIGNON BLANC - BARRIQUE D'OR
Zachte frisse wijn met een fruitige nasmaak
per glas
3,80
per 1/2 liter 15,00
per fles 20,00
 
CHARDONNAY- BARRIQUE D'OR
Deze elegante wijn is zeer fruitig, met een mooie geur, waarbij de hinten van appel herkenbaar zijn.
Per glas
3,80
per 1/2 liter 15,00
per fles, 75 cl 20,00

 
SPECIAAL AANBEVOLEN

 

   
PAYS D'OC
Chardonnay - La Bastide Laurent

De kleur van deze wijn is goudgeel. In de neus een fris aroma van honing, verse amandelen en een klein pepertje. Een volle ronde Chardonnay met een hint van geroosterd brood en een lange afdronk.
24,00
BOURGOGNE
Chablis -Louis Girard
Deze wijn met helder, bleekgouden kleur heeft een neus met hinten van honing, rijp wit en gedroogd fruit. In de mond is deze smaakvolle wijn in harmonie door haar vette en mineralige karakter.

29,50

LOIRE
Sauvignon Blanc - Domaine du Haut Perron

Deze lichtgele wijn heeft een fruitige neus, aroma's van groene appel, citrusvruchten en witte bloemen. Mooi gebalanceerd met een constante levendigheid.

22,00
LOIRE

Sancerre Cuvee C.D. Jean Max Roger
Deze wijn is vol en rond, fris van smaak en fruitig met buxus tonen, in de neus zijn aroma’s van citrus en bloemen waarneembaar.

33,00

ELZAS
Pinot Blanc - Cave d'Ingersheim

Lichtgele wijn met groene hinten. In de neus de geur van de lente, met bloemen en wit fruit, zoals perzik en nectarine. De smaak is droog, verfrissend en pittig op een delicate manier met een zachte afdronk.

25,00

ELZAS
Riesling– Cave d'Ingersheim

Bleekgele wijn met aroma's van rook van gegrilde gerechten met tonen van gedroogd fruit, zoals abrikozen. Volle zijdezachte smaak met zuren die in de afdronk tot hun recht komen.

25,00
PROVENCE
Aimé Roquesante - Rosé
Zalmkleurige wijn met een krachtige neus van rood fruit en vers gemaaid gras. Volle krachtige wijn met een goede zuurgraad.

25,00