(hoofdgerechten - vis)*

Fruits de Mer Bibelot
22,90
Combinatie van tongfilet, zeebaars, zalm, calamares en garnalen bedekt met diverse sausen.    
Médaillions de Poissons
22,90
Zalm, kabeljauw en roodbaars in een kreeftensaus.    
Crevettes Bibelot
23,90
Gebakken grote garnalen en gegrilde mosselen bedekt met een vissaus.    
Dorade Grillée
21,90
Gegrilde doradefilet met een zachte mosterdsaus.    
Sébaste à la Niçoise
21,90
Gegrilde roodbaarsfilet met een saus van knoflook, ui, paprika, olijven, thijm, dragon, tomaat en witte wijn.    
Loup de Mer au beurre blanc
21,90
Zeebaars in botersaus.    
Filet de Saumon à la Moutarde 21,90
Zalmfilet met een zachte mosterdsaus.    
     
Al onze gerechten worden geserveerd met verse groenten, salade en pommes frites.    
*Prijzen onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen.