(hoofdgerechten - vis)

Fruits de Mer Bibelot
17,90
Combinatie van tongfilet, zeebaars, zalm, calamares en garnalen bedekt met diverse sausen    
Filets de Sole à l'Indienne
16,90
Gebakken tongfilet met ananas, gember en garnalen, bedekt met een zachte kerriesaus    
Plat de trois Poissons (Façon du chef)
18,90
Combinatie van 1/2 kreeft, zeewolf en zeebaars met een saus van de chef    
Médaillions de Poissons
17,90
Zalm, kabeljauw en roodbaars in een kreeftensaus    
Crevettes Bibelot
18,90
Gebakken grote garnalen en gegrilde mosselen bedekt met een vissaus    
Dorade Grillée
17,90
Gegrilde doradefilet met een zachte mosterdsaus    
Sébaste à la Niçoise
17,90
Gegrilde roodbaarsfilet met een saus van knoflook, ui, paprika, olijven, thijm, dragon, tomaat en witte wijn    
Loup de Mer au beurre blanc
17,90
Zeebaars in botersaus    
Sole Meunière 26,00
Zeetong in boter gebakken    
 
Al onze gerechten worden geserveerd met verse groenten, pommes frites en salade