(Onze specialiteiten)
Boeuf Bourguignon |
€ | 17,90 |
Gestoofd rundvlees met champignons, paprika, uien en groente in rode wijnsaus bedekt met een korstdeeg | ||
Magret de Canard |
€ | 17,50 |
Gebakken eendenborstfilet in een verfrissende bosvruchtensaus | ||
Tournedos Grand-Mère |
€ | 19,90 |
Biefstuk van de haas met gerookte ham, champignons, uien en verse kruiden, het geheel gewikkeld in bladerdeeg en in de oven gebakken | ||
Caille Grillée |
€ | 17,90 |
Gegrilde kwartel geserveerd met een frambozensaus | ||
Lapin au Vin Rouge |
€ | 17,90 |
Gestoofd konijn in rode wijn, met rozijnen en laurierblaadjes | ||
Filet a'Oie du Norvan |
€ | 17,90 |
Gebakken ganzenborstfilet in een calvados sinaasappelsaus met gestoofde appel |
Al onze gerechten worden geserveerd met verse groenten, pommes frites en salade