(hoofdgerechten - vis)*

Fruits de Mer Bibelot
21,90
Combinatie van tongfilet, zeebaars, zalm, calamares en garnalen bedekt met diverse sausen.    
Médaillions de Poissons
20,90
Zalm, kabeljauw en roodbaars in een kreeftensaus.    
Crevettes Bibelot
22,90
Gebakken grote garnalen en gegrilde mosselen bedekt met een vissaus.    
Dorade Grillée
20,90
Gegrilde doradefilet met een zachte mosterdsaus.    
Sébaste à la Niçoise
20,90
Gegrilde roodbaarsfilet met een saus van knoflook, ui, paprika, olijven, thijm, dragon, tomaat en witte wijn.    
Loup de Mer au beurre blanc
20,90
Zeebaars in botersaus.    
Filet de Saumon à la Moutarde 19,90
Zalmfilet met een zachte mosterdsaus.    
     
Al onze gerechten worden geserveerd met verse groenten, salade en pommes frites.    
*Prijzen onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen.